Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak se stát mp!

31. 1. 2019
Potřeby:
2 sklenice vody
náhrdelník
různé kamínky
2 kávové lžíce soli (jakékoliv)
lžíci na zamíchání
a víru

Postup: Najdeme si tiché místo a poskládáme kamínky do kruhu. Posadíme se dovnitř a do jedné sklenice nasypeme sůl. Zamícháme a namočíme do toho náhrdelník. Poté si to nalejeme od pasu dolů až ke špičkám u nohou. Totéž uděláme i s nesolenou vodou.Poté vyřkneme:
,,Já chci býti mořská panna,
s delfínama kamarádit.
Pod vodou chci umět dýchat.
O to tě, sílo moří, jezer, rybníků a oceánu prosím,
já(vaše jméno)."

Musíte hodně věřit, jinak kouzlo nefunguje.
 
 
 

Lektvar - Jak se stát mořskou pannou

Potřeby:
2 skleničky
4 kávové lžíce soli (nemusí být vrchovatě plné)
vodu
něco na míchání
náhrdelník
úplněk

Postup: Do jedné sklenice nalejeme vodu a nasypeme 2 lžičky soli. Poté to zamícháme a uděláme to samé se zbytkem ingrediencí. O úplňku necháme skleničky nasvítit úplňkovým světlem. Další den o půlnoci si lehneme do vany a jednu sklenici si vylejeme od pasu dolů. Druhou sklenici vypijeme celou. Pak řekneme:
,,Já chci býti mořská panna,
pod vodou chci umět dýchat.
Barvu ploutve chci mít(řekněte barvu),
a svoji moc chci míti(řekněte moc)."
 
 

!!!POZOR. Nechte to nasvítit POUZE ÚPLŇKEM a vypijte to POUZE druhý den po úplňkuo PŮLNOCI!!!
 
 

Jak se stát mořskou pannou - 2. Způsob
 
 

Můžete ještě dnes:

Potřebujete:
půlnoc
vanu
půl balíčku soli
papír, na kterém bude napsána vaše moc, kterou chcete mít
náhrdelník
a temperku v barvě ploutve, kterou chcete mít

Postup: Ve dne si na papír napište moc, kterou chcete mít. O půlnoci si napusťte vanu tak, aby vám sahala po pas a vysypte tam sůl. Rukou promíchejte a sedněte si do ní. Na papír, na kterém je vaše moc, dejte celou barvu z temperky. Ponořte to do vody a barvou si potřete nohy tak, že papírem pojedete od pasu dolů. Pak byste měli začít cítit, jak vás začínají bolet nohy. Až vás budou hodně bolet vyřkněte:

,,Já chci míti svoji ploutev,
umět dýchat pod vodou.
Já chci býti mořská panna,
a chci míti svoji moc."
Když to vyřknete, nohy vás přestanou bolet a vy si čistou vodou smyjte barvu z nohou. Jděte normálně spát a druhý den udělejte proměnu. 
 
PS:
(proměnu udělejte dle Malé školičky)
 
Odkaz na tyhle návody+Malou školičku
Návody:http://skolaproviliamorskepanny.blog.cz/1606/jak-se-stat-morskou-pannou
Mála školička:http://skolaproviliamorskepanny.blog.cz/1606/mala-skolicka
 
Další návody:
1:doma:naplň si vanu vodou přidej sůl do koupele a zchasni světlo v koupelně.Lehni si do vany  a řekni:OSUD MŮJ SE NAPLIL,KONEČNĚ JE TO TADY,AŤ JSEM MOŘSKÁ PANNA NEBO MŮJ ŽIVOT SE SKONČÍ.

Více zde: https://h2o-staci-pridat-vodu10.webnode.cz/jak-se-stat-morskou-pannou/
2.

příprava:hnek,vody,sůl (nejlépe mořskou,ale může být i normální),bílý jogurt (ten kyselý,nemůže být sladký),jablko

podávání:Do hrnku nalejeme vodu,asi přiměřeně ale né zas málo.Pak nasypeme sůl,kolik chceš ale spíš víc.Potom kydnem bílý jogurt a zamícháme.Potom nakrájíme čtvrt jablka na kouskdáme do lektvaru a zamícháme.Vyjdeme ven nebo otevřeme okno a lektvar ney,cháme 30 min. nasvítit měsíčním světlem

Více zde: https://h2o-staci-pridat-vodu10.webnode.cz/jak-se-stat-morskou-pannou/

3.

Jestli chceš být mořská panna tak na úplněk řekni tohle:MĚSÍC SVÍTÍ NAD NÁMI,DNES JE ZROVNA ÚPLNĚK VODA PŘÍŠTĚ PROZRADÍ ŽE NEJSEM NORMÁLNÍ ČLOVĚK.PO PŘÍŠTÍM DOTKNUTÍ VODY PLOUTEV A SCHOPNOST BUDU MÍT ALE MUSÍM SI DÁVAT POZOR A ÚPLNKEM SE NECHAT OŠÁLIT.SLIBUJU ŽE KDYŽ SE PROZRADÍM,SVÉ SCHOPNOSTI OPĚT ZTRATÍM.    

Více zde: https://h2o-staci-pridat-vodu10.webnode.cz/jak-se-stat-morskou-pannou/

4.

Když bude noc..( to je že měsíc nepůjde vidět ) v 21:00 se podívejte na oblohu a řekněte : 3x chci být mořská panna , 2x s kým chceš být mořská panna , 1x proč chceš být mořská panna a 4x jakou chceš mít schopnost....
Po tomto jděte do koupelny a napusťte si umyvadlo tak aby ste si ponořily celé dlaně do vody. Buďte tam takhlepřesně!!! 2 minuty. Potom si je neutírejte a jděte si lehnout. Druhý den přesně!! v 6:30 se dotkněte vody a = měly by jste být mořská panna , být m.p. s kamarádkou s kterou jste si to přály a mít schopnost jakou jste chtěly. Upozornění..: ta kamarádka to musí říkat s Váma, ale může být na jakém koliv jiném místě..



Více zde: https://h2o-staci-pridat-vodu10.webnode.cz/jak-se-stat-morskou-pannou/

(poslední návod) 5.

:přesně za úplnku sem se řízla do prstu a šla sem spát.Druhý den jsem vstala přesně ve tři hodiny ráno a šla jsem se vykoupat do bazénu v bazénu jsem byla do pěti hodin ráno a pak sem vylezla bez osušení a šla sem domů doma jsem si namíchala perlivou vodu s dvěma malejma lžičkama mořsský soly a dala do ledničky přesně ve patnact hodin odpoledne jsem to vypila a šla jsem sem spát druhý den ve dvanáct hodin odpoledne sem se šla vykoupat a za dvě minuty ve vodě jsem byla mořskou pannou a když sem vylezla a pořádně se osušila byla sem zase člověk


Více zde: https://h2o-staci-pridat-vodu10.webnode.cz/jak-se-stat-morskou-pannou/

To je zatím vše tak zatím čus!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář